3.4.2024 Loimaan kuulumiset

3.4.2024

Tätä kirjoittaessani talven selkä on jo taittunut ja keväiset kelit vallitsevat. Kulunut talvi oli varsin haasteellinen ja monine vivahteineen osoitti jälleen sen, että kuinka tärkeää leirintäalueen on etukäteen valmistautua talven haasteisiin. Toki kaikki asiat eivät olleet ja ole tulevaisuudessakaan pelkästään omissa käsissä, mutta uskon, että jotain tästäkin talvesta opittiin.

Puheenjohtajapäiviä vietettiin Jyväskylän Laajavuoressa 2.—4.2.2024. Tilaisuuteen osallistui yhdistysten vastuuhenkilöitä 46 jäsenyhdistyksestä. Pj-päivät tarjoavat jäsenyhdistyksille hyvän kanavan tuoda omia ajatuksiaan esille sekä keskustella niistä rakentavasti yhdessä toisten kanssa.

Tämä vuosi on SF-Caravan ry:n 60-vuotis juhlavuosi. Liiton juhlavuoden tapahtumien kotisivu on osoitteessa karavaanari.fi/sf-caravan-60-vuotta. Juhlatapahtumaa vietetään Kiuruvedellä 11.—14.7.2024.

Yhdistyksemme päätti syyskokouksessaan 2023 siirtyä vuosikokousmalliin vuoden 2024 alusta. Tämä toi mukanaan uudet säännöt, jotka puolestaan osaltaan selkeyttävät yhdistystoimintaa. Toivottavasti muutos innostaa myös niitä jäseniä, jotka eivät ole jaksaneet käydä kahdessa kokouksessa vuosittain.

Alueen ja toiminnan jatkuva kehittäminen on elinehto leirintäalueelle. Tämän vuoden pääkohde alueellamme on Kulkurintuvan remontointi- ja muutostyöt. Tarkoitus on saada saman katon alle vieraiden vastaanotto, pienimuotoista kahviotoimintaa sekä uudistaa keittiö. Projekti käynnistyi helmikuussa ja talkoissa väkeä oli varsin mukavasti. Valmista olisi tarkoitus olla avajaisissa, joita vietetään 17.—19.5.2024.

Tämä vuoden tapahtumista saat kätevästi tietoa www.krapuranta.net/tapahtumat. Nähdään avajaisissa sankoin joukoin.

Kevätterveisin Paavo Isola