Hyvää alkanutta vuotta 2024

6.2.2024

Syyskokous pidettiin 7.10.2023. Puurtaja-palkinnon sai Lasse Salminen, onnittelut! Syyskokouksessa päätettiin siirtyä vuosikokousmalliin ja yhdistyksen uudet säännöt hyväksyttiin. Erovuoroisten hallitusjäsenten tilalle valittiin uudet jäsenet äänestysten perusteella.

Pikkujoulut vietettiin 2.12.2023 Krapurannan Kulkurinkeitaalla. Pikkujoulumenu oli perinteinen ja maittava. Tauoilla leikittiin ja joulupukki piipahti myös. Loppuillan meitä viihdytti Loimavirta Duo.

Uusien hallitusjäsenten esittelyt:

Olen Ville Hongisto, 28-vuotias rekkakuski Loimaan Mellilästä. Tien päällä reissaavat myös puolisoni Saara, vuoden vanhat kaksostytöt, sekä 6-vuotias mäyräkoira Osku. Olemme Krapurannassa vasta ensimmäistä vuotta omalla vuosipaikalla, mutta omalla vaunulla olen ehtinyt reissaamaan jo kohta 10 vuotta. Isovanhempien kanssa ensimmäinen pidempi matka Eurooppaan tehtiin ollessani 3-vuotias, ehkä se innostus sieltä asti on lähtenyt, moikataan kun tavataan!

Olen Joni Hongisto, 32-vuotias, kahden lapsen isä Aurasta. Olen tullut Krapurantaan vuosipaikkalaiseksi vuonna 2019. Meille tämä karavaanari elämä on enemmänkin ollut mökkeilyä, emme ole vaunun kanssa kiertäneet ollenkaan missään muualla. Nyt uutena hallituksen jäsenenä, pääsen vaikuttamaan meidän hienon alueemme tulevaisuuteen.

Olen Mari Meritalo-Airikka ja asun Nousiaisissa. Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi 17-vuotias tyttö, 11-vuotias poika ja Camu-koira. Karavaanareita meistä tuli syksyllä 2016, kun hankimme ensimmäisen vaunumme. Syksyllä 2017 vierailimme ensimmäistä kertaa Krapurannassa ja sillä reissulla vaunu jäi sinne vuosipaikalle. Viihdymme Krapurannassa ympäri vuoden ja kesällä lisäksi reissataan reissuvaunulla, joka seisoo omassa pihassa valmiina lähtöön. Krapurannassa parasta on ihmiset ja yhteishenki, luonto ja tietenkin sauna. 

Olen Kari Montonen. Olemme aloittaneet vaimoni kanssa harrastuksemme matkailuvaunulla, jonka jälkeen meillä oli muutaman vuoden matkailuauto. Viime keväänä palasimme takaisin vaunuilemaan. Oripään Krapurannassa olemme olleet vuosipaikalla vuodesta 2021 lähtien. Harrastuksiini kuuluu myös moottoripyöräily.